~~Willa Pionier~~

Noclegi w kwaterach prywatnych w Jastrzębiej Górze

ul. Wilków Morskich 8, 84-104 Jastrzębia Góra, pomorskie, tel. 607 313 371513 180 043

Opinie i pochwały - "~~Willa Pionier~~"

Fantastyczne miejsce dla rodzin z dziećmi. Byliśmy drugi raz i napewno wrócimy niedługo ☺. Pozdrawiamy wlaścicieli ☺

Marlena i Łukasz — 2017.04.30 37.248.155.249 - ip-37-248-155-249.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

Bardzo czysto, schludnie właściciele mili-służą odpowiedziami na każde pytanie, atmosfera rodzinna i ciepła my czuliśmy się jak w domu. Miejsce na grilla wraz z altanką, plac zabaw przed domem dla dzieci, ławeczki dla rodziców, trampolina, w piwnicy miejsce gdzie w razie niepogody każdy znajdzie jakieś zajęcie- 2 sale zabaw dla dzieci, bilard, piłkarzyki, ping-pong, dart. Wszystko ta jak w ofercie-jesteśmy bardzo zadowoleni i gorąco polecamy!!

Magda,Krystian i Wiktoria Kraków — 2015.07.02 89.69.16.203 - 89-69-16-203.dynamic.chello.pl

Pokój super, czysty, schludny, przyjemny. Mili właściciele zawsze udzielą niezbędnych informacji, atmosfera bardzo fajna my czuliśmy się jak w domu. Wszystko tak jak było opisane w ofercie, blisko do morza i latarni. Dla dzieci liczne atrakcje zarówno przed domem plac zabaw z trampoliną jak i w piwnicy sale zabaw oraz dla dorosłych piłkarzyki, bilard, dart i ping-pong. Można wypić poranną kawe na balkonie. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Polecam!

Magda,Krystian i Wiktoria - Kraków — 2015.06.21 89.69.16.203 - 89-69-16-203.dynamic.chello.pl

bardzo czysto, schludnie, przestronne miejsce dla rodziny z dziećmi, w razie niepogody można zejść do "piwnicy" zaadaptowanej na potrzeby dzieci i dorosłych (sala zabaw, piłkarzyki, bilard, ping-pong, dart), blisko morza i klifu, blisko do latarni w Rozewiu, spacerkiem do centrum JG można wybrać się szlakiem leśnym (ok. 30 min.)
miła atmosfera, polecamy

K.Ruda — 2014.08.18 37.248.11.45 - apn-37-248-11-45.dynamic.gprs.plus.pl

Rewelacja pod każdym względem. Super willa zapewniająca niezapomniany pobyt. Czysto, miło i przyjemnie. Duża przestrzeń zarówno w środku jak i na zewnątrz, gdzie jest idealny teren do zabaw dla najmniejszych i nie tylko. I co najważniejsze przyjaźni i pomocni właściciele, których pozdrawiam!

Szczerze bardzo polecam!!

Radek, Wałbrzych — 2014.07.30 78.9.164.36 - mail.secapital.lu

OBIEKT GODNY POLECENIA, OFERTA UCZCIWA I WSZYSTKO SIĘ SPRAWDZA. CZYSTO, DBAŁOŚĆ O SZCZEGÓŁY. PRZYJAZNE MIEJSCE DLA RODZIN Z DZIEĆMI (W PRZYPADKU NIEPOGODY JEST CO ROBIĆ NA MIEJSCU).

a.d - e-g — 2014.07.22 82.139.23.142 - 082139023142.elblag.vectranet.pl

To był bardzo udany, słoneczny i wyjątkowo odstresowujący urlop majowy! A dlaczego? Ośrodek jest rewelacyjne przygotowany do wyjazdów rodzinnych co pozwoliło nam rodzicom odpocząć, a dzieciakom wyszaleć się do woli na ogromnym zielonym placu z huśtawkami, piaskownicą, zjeżdżalniami, miejscem do piłki nożnej i koszykówki! Wspomnę także o porannej kawie na tarasie przy stołach biesiadnych, rozpoczęciu sezonu grillowego :) blisko do morza, blisko do latarni w Rozewiu i wielu innych miejsc godnych uwagi np. Kaszubskie Oko w Gniewinie… I jeszcze jedna niespodzianka :) gdyby jednak pogoda nie dopisała przygotowano dla dzieci kolorową i wyposażoną w przeróżne zabawki salę-bawialnię, a dla rodziców bilard, ping-pong, rzutki i piłkarzyki! no nie sposób było się nudzić!!! Czysto, wygodnie, bardzo miły i gościnny Właściciel! Jedyne do czego można się przyczepić … to że czas tak szybko biegł! ale może i dobrze bo coś nam mówi, że we wrześniu znów tu przyjedziemy :) Pozdrawiamy gorąco!!!

Sylwia i Janusz Kraków-Libertów — 2012.06.20 178.23.104.164 - 178.23.104.164

Pisząc tę opinię jesteśmy w trakcie DŁUGIEGOOOOO weekendu majowego 2012, chcielibyśmy wszystkim szukającym kwater nad morzem polecić wczasy w willi pionier. Jak piszą tak robią ;].

P.S. nawet się opalaliśmy w maju na PLAŻY

Łukasz z rodziną — 2012.05.02 145.237.71.7 - ip-71-7.mofnet.gov.pl

Wszystkie wcześniejsze opinie potwierdziły się. Czysto, schludnie, dyskretna obecność właścicieli, uczynność i grzeczność. Bardzo miły pobyt w pierszej dekadzie września z udaną pogodą. Naprawdę wypoczęliśmy - ta przestrzeń na parceli daje poczucie swobody zamiast promedanowych korowodów. Miejsce parkingowe pod domem, dostępność dóbr bytowych (lodówki, żelazka, miejsca do suszenia, wyposażenie kuchni - wszystko wręcz w nadmiarze. Brakowało roweru do podjechania do sklepów na zakupy (choć o niego nie pytaliśmy). No i Jastrzębia Góra - 3 w 1: morze, las i góry (klify) 0- super. Wszystkim polecamy.
Serdeczne pozdrowienia dla gospodarzy.
Edward i Grażyna z Głogowa.

Edward, Grażyna - Głogów — 2011.09.27 62.87.254.252 - gateway.kghm.pl

Witamy PONOWNIE;] Na łamach tego serwisu chcielibyśmy wyrazić swoją opinię o PIONIERZE. Dom położony praktycznie na klifie, co czuje się w powietrzu delikatna BRYZA MORSKA, która najlepiej odczuwalna jest z rana. Działka wokół jak na nasze polskie warunki ogromna, w dobie gdzie inni zabudowują każdy wolny metr nad morzem oni stawiają na przestrzeń, która przydaje się podróżując z dziećmi, dla których na działce jest mnóstwo atrakcji od trampoliny przez stanowisko do kosza po zjeżdżalnię. Jeżeli chodzi o sam obiekt, to tak jak piszą tak robią;], wewnątrz urządzony bardzo gustownie, pokoje duże praktycznie każdy z balkonem, na dole kuchnia z świetlicą, gdzie można spędzić z towarzystwem z pokoju obok wieczorek pokerowy;] (pozdrawiamy Krzysiu i Aniu). No doba same superlatywy, ale w sumie nie ma się do czego przyczepić....;] no może do tego ze tyle tych schodów na zejściu na plaże, no ale w Jastrzębiej każde zejście to kilkadziesiąt kalorii mniej;]. Aha mają już u siebie telewizję DVB-t 13 kanałów, przydaje się w pochmurne dni;] Jeszcze raz wielkie dzięki dla Właścicieli za gościnę , no i pamiętajcie ze następnym razem robimy ognisko;]

Krystyna i Wojciech z Dzieciakami — 2011.07.01 145.237.68.102 - ip-68-102.mofnet.gov.pl

Witam. Chciałem dopisać się do opinii o kwaterze Willa PIONIER. Spędziliśmy tam wraz z Rodziną majówkę i muszę powiedzieć że byłem bardzo zaskoczony oczywiście pozytywnie;]. Mimo, iż pogoda nie do końca dopisała, to pobyt wspominam z przyjemnością. Obiekt był ogrzewany co nie ukrywam się przydało. Bardzo, czyste pokoje oraz otoczenie domu. Polecam szczególnie rodzinom z dzieciakami. Pozdrowienia dla Maćka.

Zbyszek — 2011.06.03 145.237.89.78 - ip-89-78.mofnet.gov.pl

Polecamy!

— 2011.02.07 89.72.78.130 - 89-72-78-130.dynamic.chello.pl

Spędziliśmy w Pionierze cudowne 2 tygodnie.Naprawdę gorąco polecamy!Czysciutko,dużo miejsca,duży,swietnie zagospodarowany obszar wokół budynku.Nie pominę również świetnego i przemiłego gospodarza i jego synów.Pozdrawiamy również pewna przesympatyczną Rodzinkę ze Śląska...Te grille to był czad:)Napewno tam wrócimy!

Arek,Ola,Emilka Nowak.Żory — 2009.09.13 77.223.196.225 - zlote-b-sko225196223077.c196.msk.pl

Witam, wróciliśmy z Pioniera bardzo zadowoleni, w domku czysto, miło i przyjemnie:) Gospodarz super! Na szczęście mieliśmy przemiłe towarzystwo i skorzystaliśmy z wielkiej altanki i grilla na podwórku:)
POLECAM SERDECZNIE!

Ilona, Sebastian i Wiktoria Kikas, Tychy — 2009.08.25 91.150.133.34 - 91.150.133.34

Polecam willę Pionier wszystkim którzy chca korzystac na wakacjach z kuchni.Jest tutaj wszystko co potrzebne do gotowania smazenia grilowania.Czysta lodówka piękna jadalnia.Pensjonat nie jest duzy wiec nie ma tloku kameralnie i cicho jak w domu.Duzo przestrzeni wewnątrz jak i na zewnątrz.Gospodarze mili nie przeszkadzają a jednoczesnie ma sie poczucie ze czuwają nad wszystkim.Bardzo czysto.Polecam i pozdrawiam gospodarza.

Małgosia i Mariusz Zduńska Wola — 2009.08.24 79.188.43.202 - hlr202.internetdsl.tpnet.pl

Rewelacja pod każdym względem pozdrowienia dla wszystkich którzy byli obecni w tym czasie właśnie w pionierze

Krzysztof Brzezie — 2009.06.21 81.210.124.123 - 81.210.124.123

Pozdrawiam!

witek — 2008.08.27 83.12.53.181 - gcb181.internetdsl.tpnet.pl

Zgadzam się miejsce jest O.K. Czysto, miło i przyjemnie. Teren dla dzieci idealny.Do morza blisko,do latarni na Rozewiu blisko.

MIchał, Będzin — 2008.07.28 85.112.219.221 - ns.emerson.pl

Co roku jesteśmy nad morzem, ale za każdym razem w innej miejscowości.Jak jest tak fajnie jak opisujecieto będzie fajnie nawet jak nie będzie pogody. Pa do zobaczenia latem. Cześć!

Basia z Gierałtowic — 2008.05.12 213.227.69.73 - host073.ip-p13.gni.pl

Przy wyborze kwatery dużą uwagę zwracałam na opinie, dlatego teraz chciałam dodać swoją, może komuś pomoże to w podjęciu decyzji:) Zdecydowaliśmy się na Pionier i naprawdę wszystko to co o nim przeczytałam to prawda. Przytulne, czyściutkie miejsce. W wyposażeniu kuchni jest dosłownie wszystko, ( w jadalni nawet karty do gry;] ), naprawdę właściciele pomyśleli o wszystkim. Gorąco polecam, tym bardziej że do przepięknej plaży bliziutko:)

Marta z Lublina — 2008.05.05 87.246.218.76 - 87.246.218.76

3 lata temu byłam w pionierze było niesamowicie ;p...musze tam wrócić...pozdroo ;]

Asiaa Kalisz — 2008.02.19 77.253.195.50 - 77-253-195-50.adsl.inetia.pl

W tym roku również byliśmy w Pionierze i jesteśmy bardzo zadowoleni :) Jak na wrzesień to pogoda była całkiem znośna. Sporo zwiedziliśmy i za każdym razem z chęcią wracaliśmy do domku :) Jeśli tylko będziemy mieli czas w przyszłym roku to pewnie też przyjedziemy! POLECAMY!

Julia i Maciek z Warszawy 09.09.2007-15.09.2007 — 2007.09.16 83.24.158.85 - dpy85.neoplus.adsl.tpnet.pl

WitamWybiebamy sie do Pioniera pod koniec lipca.Mam nadzieje,ze pogoda dpisze. Pozdrawiam Ewa

ewa grzeszczuk — 2007.04.22 83.135.206.118 - i5387CE76.versanet.de

Rezerwacja już zrobiona;]. do zobaczeniapozdrawiam Stanisław kolszanski

Phentermine — 2007.03.09 195.225.177.12 - 195.225.177.12

Wybieramy się do pioniera, mam nadzieje ze jest tak jak w tych opiniach;], pozdrowienia dla właścicieli, mam nadzieje, ze ognisko będzie;] Pozdrawiam z Krawkowa

Degli — 2007.02.19 195.225.177.137 - 195.225.177.137

Mimo że tak krótko byliśmy, to byłoby niegrzeczne, gdybyśmy nie napisali swojej opini... Naszym zdaniem Pionier to najlepsza kwatera w Jastrzębiej Górze. Mili właściciele pieknie postawiona i czysta willa - luksusowe pokoje,duże balkony, bardzo zadbany plac wokół budynku - zieloniutka trawka, miejsca na samochód.Trzeba tam jechać i samemu zobaczyć - szczerze polecamy kaźdemu - wracamy za rok!

Julia i Maciek z Warszawy 11.09.2006 - 14.09.2006 — 2006.09.16 83.31.194.226 - coo226.neoplus.adsl.tpnet.pl

Co tu duzo mowic willa pierwsza klasa czusciutko, komfortowe pokoje łazieneczka swietna wielka posesja z swietna altana i miejscem na ogniskJesli czegos nie masz zawsze otrzymasz chodzby taka podpałke do grilla itp A ta dla mnie ma osobiscie duze znaczenie oprocz wygladu pokoju, jacy sa gospodarze a tu sa naprwade mili i uprzejmi Szkoda ze pogoda nie dopisala ale i tak wyjazd na + pozdrowienia

MIchał i Agnieszka z Poznania — 2006.09.04 62.21.115.157 - c115-157.icpnet.pl

Nie wróciliśmy z Jastrzębiej Góry! Piszemy te słowa właśnie z Pioniera, będąc tu po raz kolejny. Kiepska pogoda, więc sprawdzamy dostęp do internetu – rzeczywiście działa, bez zarzutu! Właścicieli nie pozdrawiamy, na łamach tego serwisu, w każdej chwili możemy zrobić to osobiście! 

Maciek, Justyna, Weronika — 2006.09.03 83.25.205.187 - ahx187.neoplus.adsl.tpnet.pl

Wczoraj wróciliśmy z pięknej Willi Pionier poprostu coś pięknego:)Pokoje bardzo przytulne, obsługo przemiła:)A miasteczko- cisza, spokój......wypoczeliśmy z chłopakiem:)Napewno jeszcze nie raz Was odwiedzimy:)Pozdrownienia dla właścicieli:)Do zobaczenia

Ania — 2006.08.29 83.5.37.42 - aalh42.neoplus.adsl.tpnet.pl

Witam, byłam w sierpniu i muszę przyznać, iż pokoje w pionierze sa barzo przytulne i przestronne, a działka po prostu ogromna! Pozdrawiam Właścicieli

Agatka — 2006.08.26 62.148.65.233 - as2-233.starogard.dialup.inetia.pl

Dodawanie opinii dla kwatery prywatnej ~~Willa Pionier~~

www.pionier.letnik.pl - kwatera prywatna Jastrzębia Góra

Położone nad samym morzem lub troszeczkę dalej kwatery prywatne nad morzem na urlop, wczasy czy wakacje z rodziną lub znajomymi. Szukasz podobnych noclegów w kwaterze prywatnej w Jastrzębiej Górze?

©  1999 - 2020   www.letnik.pl - noclegi nad morzem w Polsce... nie tylko w kwaterach prywatnych w Jastrzębiej Górze